Замовити дзвінок спеціаліста

Творці моди!

08.04.2019
З початку 2019 року, наша лабораторія успішно пройшла чергову акредитацію і отримала всі необхідні сертифікати, що дозволяють проводити досліди та надавати документи якості на нашу продукцію. Та на цьому все не завершилось,  завдяки посиленій співпраці з GlobalChemicalResources,ТОВ «Вінісан»  черговий раз вдалося якісно збільшити свій асортимент вінілшкіри - надзвичайно красивої за зовнішнім виглядом та унікальної на українському ринку.

Та на цьому все не завершилось, завдяки посиленій співпраці з GlobalChemicalResources,ТОВ «Вінісан» черговий раз вдалося якісно збільшити свій асортимент вінілшкіри - надзвичайно красивої за зовнішнім виглядом та унікальної на українському ринку.

Шкіра з блискітками, золотими, перламутровими, нікелевими, бронзовими, срібними та іншими ефектами – відразу ж оцінилася нашими постійними клієнтами. І слід наголосити, що це все почало випускатись у різних кольорах, адже ми маємо можливість робити будь-які кольори згідно побажання наших дорогих клієнтів.

Надаємо можливість Вам на власні очі побачити всю унікальність нашої вінілшкіри в живу!

Для цього напишіть нам вашу адресу (чи відділення нової пошти) – ваші побажання щодо штучної шкіри, ціль використання та орієнтовний обсяг замовлення - і ми сформуємо для вас зразки необхідної шкіри для вашоговиробництва.

Піднімемо разом з Вами стандарти якості і моди.

З повагою команда ТОВ «Вінісан»

img
img